Moderne tømrer med håndværksmæssige traditioner

Med en tømrer fra JC Tegn & Byg får du dit byggeprojekt op at stå og færdiggjort effektivt af en kompetent tømrer med høj faglig viden og kvalificerede håndværksmæssige egenskaber.
Vi er et moderne byggefirma med vægt på kvalitet og effektivitet, og det gør sig også gældende hos vores tømrer, som leverer det aftalte produkt til aftalte tid i aftalte kvalitet.

Alt byggearbejde en tømrer skal løfte

Har du brug for en tømrer, som kan det hele, kan du uden at tøve kontakte vores tømrer. Vi ordner alt indenfor:

  • Køkken
  • Bad miljø
  • Vinduer og døre
  • Forsikringsskader
  • Udestuer
  • Tagrenovering
  • Samt alt andet en tømrer skal kunne ordne

Med håndværksmæssige traditioner går vi til store og små opgaver for vores kunder og følger alle opgaver til dørs. Vi er først tilfredse, når vores kunder er glade.

En tømrer med meget mere

Udover at tage ansvaret for tømrerarbejdet på dit byggeprojekt har vi grundet mange dygtige samarbejdspartnere også kvalifikationerne til at varetage en total-/fag-/hovedentreprise. Ligesom vores tømrer er vores samarbejdspartnere blandt de dygtigste fagfolk og lytter til kundernes behov og ønsker.

Vores tømrer i JC Tegn & Byg, har et tæt samarbejde med vores arkitekter, hvilket skaber rammerne for det veludførte, gennemførte og kreative arbejde. Når rammerne er i orden, er det nemmere at visualisere mulighederne for kunden, som ser, hvad vores tømrer kan gøre i forhold til andre tømrer. Ovenikøbet har vi konkurrencedygtige priser, som kan matche de fleste andre byggefirmaer af vores kvalitet på markedet.

Tømrer i Odder nær Aarhus

Har du brug for en tømrer til at komme ud og kigge på dine næste boligdrømme, er vi lige i nærheden. Med virksomhedsadresse i Odder ligger vi geografisk godt placeret tæt på Aarhus og kommer rundt i hele Østjylland. Ring til din nye tømrer i dag, og vær i gang med de indledende tegninger allerede i morgen.

tømrer_århus_odder
tømrer_odder
god-tømrer