Murer med flair for kundekontakt og håndværk

En murer skal være loyal, effektiv og dygtig til sit arbejde. Vores murer kan du altid regne med, tale med og se i arbejde, når dit byggeprojekt er godt i gang.  Den vigtigste egenskab, vores murer har, er forståelsen og den gode dialog med kunden. Vores murer lytter til kundens ønsker og behov og udfører et kvalitetsmæssigt håndværk, som lever op til forventningerne hver gang.

Murer hos private og virksomheder

Uanset om det er privat eller på en virksomhedsejendom, du har brug for en murer til at løfte en opgave, er vores murer altid klar. Hos JC Tegn & Byg har vi alle rammer til at klæde murerne på både til arbejdsopgaver hos private husejere og på erhvervsgrunde.

Uanset om opgaven er omfattende eller lille, avanceret eller let, er vores murer klar til at løse den for dig. Vi går altid til opgaverne med et smil og en arbejdsgejst, der trumfer de fleste, og god kvalitet er vores kendetegn. Med vægt på håndværksmæssige traditioner og moderne teknologi er mulighederne mange for de opgaver, vores murer kan løfte for dig.

Hos JC Tegn & Byg har vores murer tæt samarbejde med vores arkitekter, hvilket hjælper arbejdet godt ud over startrampen med de første skitser og de endelige tegninger, som giver kunden en god indsigt i det endelige resultat.

Murer i Odder nær Aarhus

Har du brug for en murer til rådgivning samt ny-, om- eller tilbygning i Odder eller omegn, er vi klar til at hjælpe dig. Med placering nær Aarhus kommer vi langt omkring indenfor kort tid, og vi kommer gerne ud til dig til et uforpligtende møde.

murer
murer_aarhus_odder