Maler i moderne byggefirma

Hos JC Tegn & Byg kan vi tilbyde en kompetent og erfaren maler til dit næste malerprojekt. Vores maler er kendt for et højt kvalitetsniveau og er med en pensel i hånden en ekstrem dygtig og effektiv maler.  Når vores maler får stillet en opgave, løses den i tæt kontakt med kunden, og vi har de bedste remedier i byggefirmaet til at klare opgaven til stor tilfredshed.

”Vi kan det hele” er vores motto, og det er både, fordi vi har samlet flere fag under samme tag, men også fordi hver enkelte håndværker har en stor viden og erfaring i sit fagområde og lægger stor vægt på de håndværksmæssige traditioner og faglig stolthed. Vi løser de fleste opgaver, hvad end det er en maler, en murer eller en tømrer som kunden har brug for, og uanset om det er store eller små penselstrøg, der skal males med, gips eller spartel arbejde, er vores maler en god samarbejdspartner på et boligprojekt.

Vores maler skaber tilpassede løsninger

Alle mennesker har forskellig smag og ser skønheden i farver og strukturer forskelligt. Vores maler gør alt i sin magt for at skabe netop den skønhed, den enkelte kunde ønsker på væggene i sit hjem. Det er vigtigt, at vores kunder føler sig i trygge hænder og kan få sine drømme opfyldt af vores maler, derfor kan du altid regne med, at når du har en maler fra JC Tegn & Byg, bliver resultatet, som du ønsker.

Maler i Odder ved Aarhus

JC Tegn & Byg har virksomhedsadresse i Odder, hvorfra vores maler samt vores murer og tømrer kører ud til kunder i lokalområdet og omkring Aarhus, Skanderborg og Horsens. Skal vi udføre malerarbejde for dig, er du velkommen til at kontakte os. Vi er desuden medlem af Dansk Byggeri, som er din ekstra garanti for kvalitet, uanset om det er en maler, murer eller tømrer eller andet, du har brug for.

århus
maler_aarhus