Et moderne byggefirma

JC Tegn & Byg er et moderne byggefirma, bestående af murer, tømrer og malere. Med mange års erfaringer inden for byggebranchen, udfører vi de fleste opgaver. Vi har en klar målsætning om at fastholde en god kvalitet, hvilket har været vores kendetegn i mange år.

Samarbejdspartnere

Vi har en lang række faste samarbejdspartnere, så som el, vvs, jord, kloak, ventilation mv. Derfor tilbyder vi gerne total/fag/hovedentreprise på dit projekt stort som småt.
I tæt samarbejde med erfarne arkitekter skaber vi lige de løsninger, som passer til jeres drømme. Som et moderne byggefirma er vi altid klar til dine udfordringer. Vi er medlem af Dansk Byggeri, som sikre vores kunder 5 års garanti på udført arbejde.

Historien om virksomheden

JC Tegn & Byg er etableret i 2007 og i april 2012 overtog vi Odder Bygge-Selskab, der blev etableret i 1963. Virksomheden har gennem årene ekspanderet langsomt i forbindelse med de mange generationsskifter og fremstår i dag som et velkonsolideret firma, der bygger på håndværksmæssige traditioner med vægt på kvalitet og effektivitet.

5. generation

JC Tegn & Byg blev det nye navn da femte generation overtog familiefirmaet. Familiefirmaet blev grundlagt sidst i 1800 tallet af ”Murer Anders” Christiansen og først i 1900 tallet gik Kristian Christiansen ind i firmaet. I 1957 kom Villy Christiansen til, og han drev murerfirmaet frem til 1976, hvor Karl-Emil Christiansen købte sig ind i firmaet. I 2007 overtog Jon Christiansen og så blev der tilføget tømrer og tegnestue. I dag er der ca. 20 ansatte både murer, tømrer og malere. Firmaet beskæftiger sig både med små, som store byggeprojekter.
Vi holder til i hjertet af Danmark, nærmere betegnet Strandvejen 133, Rørt, 8300 Odder.

Kontakt os idag

Kontakt os gerne for yderligere informationer og vi står klar til at give dig et et uforpligtende tilbud: tlf. 86 54 18 18.

danmark_kort_odder

hisorie1

profil-jctegnogbyg